ღ Varmt Välkommen Till Molntuss ღ




tisdag 11 maj 2010

Härligt


Rosa Rosa Rosa Me Like :-) Dukat till Middan i dag...! Vi hade en liten Middagsgäst...Jonathans kompis från dagis var här och lekte en sväng. Köttgryta med Potatis till Midda & Chokladpudding m Grädde till efterrätt..Omtyckt Jajamensan :-D ......!
Varit en sån härlig dag i dag & e fortfarande...Nice...Vi har precis bäddat rent i sängen...Jag köpta påslakan på Jobbet för ett tag sen 2 Uppsättningar..snygga som tusan....!
I morgon så ska Jag & Älskling köra till Nordstan,IKEA & Willys....Wieeeee...Tok längtar...! På IKEA ska vi köpa ben till sängen,glödlampor & titta på Kuddar till sängen,vi behöver verkligen nya...Sen blir det nog några Ljus med :-)
Oj oj Helgen när vi har Bröllopsdag blir verkligen fullspäckad...:-)
På Fredagen åker Jag & Älskling till ett Hotel med Bubbelpool...Hem igen på Lördagen & då ska Jonathan på Kalas till sin kompis & efter det så ska vi ha Kalas för Hampus & på söndagen ska Hampus på kalas...Shit fullt upp hehehe....
Vi ska ha Kalas för Hampus klass i Juni...Det blir för mycket annars...Så vi tänkte ha det när Fredrik kommer upp i Juni *LÄNGTAR*....
Jag Jobbar hela sommaren,men trevligt med LÖN LÖN LÖN :-) Wiiieeee
Hjärtat mitt har Dammsugit hela huset i dag...Love u Sweet....Tack så Mycket...!
Nu snart en dag så ska vi Bjuda Sophia & Hennes Kille på Midda *Mysigt* Det bestämmde Jag & Sophia på Jobbet i går :-)
Ha en Trevlig kväll för det ska jag ha
Kram

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack så mycket för kommentaren på min fotoblogg tjejen :)

Kram Carro

Trasdockan sa...

Åh va härligt det ser ut...hihi rosa det är du det gumsan! ♥