ღ Varmt Välkommen Till Molntuss ღ




lördag 15 maj 2010

Älskade Lilla Barn !

Halloj !

Det blir längre och längre mellan inläggen här..Jag pallar helt enkelt inte! När jag kommer hem från jobbet vid 19 så orkar man inte blogga & när jag e ledig då e jag ledig och njuter av det ! Men i bland så kommer det något inlägg som nu !

Jag jobbade i går & det e kul som alltid :-) Men i går var en jobbig dag...Hjärtat ringde och sa att Jonathan hade ont i magen igen :-( Han var så lessen i telefonen , Mammas lilla snutt...! Hjärtat åkte in till Göteborg med honom till Barnakuten och var där några timmar med honom...Förstoppad igen :-(

När jag hade slutat så var dom på väg hem så dom hämtade mig på vägen *mys*.....Det var rätt så okej sen på kvällen....Men sen i natt vid 3 så väckte Hjärtat mitt..då hade Jonathan ont igen :-( Och jag har varit vaken sen dess *Gäsp*....Första klyxet var en kamp och få i han :-( Han bajsa lite & de var bra för stunden..Hjärtat gick & la sig & jag stanna uppe...Jonathan somna 20 min & vakna igen...Jag försökta få i han ett klyx till och det gick fin fint...Jag försökte att han skulle ha de så länge så möjligt....Han bajsa & sen la han sig i vår säng och sov i över 2 timmar...Han vakna 2 gånger & var lessen men somna lika fort igen...Så nu när han vakna så fick han lite fil och ligger nu på madrassen framför tv,n...Än så länge e de lungt med magen *hoppas de förblir så*

Han håller även på att få vattenkoppor :-( Alltid e de nått....! Men bättre han får det nu!

Så det blir en lugn hemma lördag i dag...! Jag & Hjärtat ska snart dricka lite te & spela kort...el han tar kaffe & jag te :-)

Ha en trevlig lördag om jag inte skriver igen...

1 kommentar:

Trasdockan sa...

Usch, man får ju panik av att läsa om stackaren. Man vet ju själv när buken strejkar, visst inte kul men man fixar det. Men på barn, aj aj...stackars liten Hoppas verkligen att han slipper detta nu. Pöss!